Fjordkroen restaurant

Restaurant – Hotel Fjordkroen

Restaurant

Hotel Fjordkroen er et 4-stjernet familiedrevet hotel og restaurant lige ud til Præstø fjord. Nyd en veltilberedt middag i restauranten eller et afslappende …

Hotel Fjordkroen servere et stort udvalg af danske og franske retter med friske rådvare. Her kan du nyde udsigten ud over Præstø fjord i en afslappet atmosfære.

Hotel Fjordkroen

Få et indblik i vores store menukort. Vi tilbyder et stort menukort med forretter, hovedretter, desserter og retter til børn.

Hotel Fjordkroen er et 4-stjernet familiedrevet hotel og restaurant lige ud til Præstø fjord. Nyd en veltilberedt middag i restauranten eller et afslappende kroophold på Sydsjælland.

Menukort – Hotel Fjordkroen

Menukort

1. Marineret sild. med rå løg og kapers. kr. 70,- · 2. Kryddersild. med rå løg og kaper. kr. 70,- · 3. Fiskefilet. med remoulade og citron. kr. · 4. Gravad laks.

Få et indblik i vores store menukort. Vi tilbyder et stort menukort med forretter, hovedretter, desserter og retter til børn.

Frokostmenu – Hotel Fjordkroen

Frokostmenu

Restauranter i nærheden af Fjordkroen Restaurant · Muldiverset · Hotel Frederiksminde · Rønnede Kro · Kokkenberg · Sweet & Coffee · Cafe Mocca · SiV&CO Brasserie & …

Få et indblik i vores store menukort. Vi tilbyder et stort menukort med forretter, hovedretter, desserter og retter til børn.

Fjordkroen Restaurant, Præstø – Restaurantanmeldelser

Fjordkroen Restaurant, Præstø – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Fjordkroen Restaurant, Præstø: Gennemse menuen, læs mere om 501 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 85/100 og tjek priser.

Fjordkroen Restaurant, Præstø: Se 86 objektive anmeldelser af Fjordkroen Restaurant, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 3 af 11 restauranter i Præstø.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Fjordkroen Restaurant

De 10 bedste restauranter i nærheden af Fjordkroen Restaurant – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Fjordkroen Restaurant i Præstø på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Fjordkroen Restaurant i Præstø, Danmark.

Hotel Fjordkroen, Tappernøje – Booking.com

Hotel Fjordkroen, Tappernøje – opdaterede priser for 2023

Dette hotel ligger i Tappernøje på Sjælland og har udsigt over Præstø Fjord. Der tilbydes restaurant og dejlig have.

°HOTEL FJORDKROEN TAPPERNØJE 4* (Danmark) – fra …

°HOTEL FJORDKROEN TAPPERNØJE 4* (Danmark)- fra DKK 889 | iBOOKED

Hotel Fjordkroen – Præstø Fjord ligger 2,5 km fra kro, mens Bøtø By ligger 55 km derfra. Hotellet lokker gæster med en solterrasse og en bar såvel som udsigt over havet.

Fjordkroen Restaurant, Præstø: se menuen, anmeldelser og …

Hotel Fjordkroen – SydkystDanmark

Keywords: fjordkroen restaurant

E-mail: mail@tobiasehlig.dk