Phonak kundeservice

Kontakt Phonak

Vi kan hjælpe dig med at finde det bedste høreapparat | Phonak

Høreapparater og tilbehør: ; Telefon 64 41 78 87 ; Fax 64 41 79 97 ; E-mail info@phonak.dk ; Website www.phonak.dk / www.phonakpro.dk ; CVR: 10317487 …

Med placeringer over hele verden er Phonak en drivende innovativ drivkraft, der sætter nye standarder for ydelse og miniaturisering.

Læs kundernes anmeldelser af www.phonak.dk – Trustpilot

Service

Du kan se vores kontaktoplysninger i bilag 1. Med venlig hilsen. Sonova Denmark Østre Hougvej 42 – 44 5500 Middelfart. Telefon 6441 7887. Mail: info@phonak.

Phonak Tilbehør | Til høreapparater → Brug os som butik

Dit servicecenter

Find dit Phonak servicecenter her på listen. Et tilbud til dig med Phonak høreapparater. I samarbejde med certificerede Phonak forhandlere har vi oprettet …

Phonak Charge and Care – HEIMDALL’S

Find den bedste høreapparatløsning | Phonak

Via moderne teknologi og branchens førende eksperter er Phonak i stand til at levere de optimale løsninger på dine hørebehov.

Phonak Roger ladestation til 4 enheder – Om Tonax

Hvor mange stjerner vil du give Phonak? Slut dig til de 47 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Phonak Tilbehør | Til høreapparater → Brug os som butik

Alt i Phonak høreapparat tilbehør og vedligeholdelse. … til os på info@japebo.dk, hvor vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe …

Hos os finder du alt i Phonak tilbehør. Find det som du står og mangler – servicedele, udstyr og vedligeholdelse. ✓Kæmpe udvalg ✓Hurtig levering

Phonak Charge and Care – HEIMDALL’S

Få mere ud af dine høreapparater med Phonak Charger BTE RIC. En lille og smart ladestation til dine … Har du brug for hjælp? HEIMDALL’S Kundeservice.

Oplad og rengør dine høreapparater med Phonak Charge and Carei. En smart ladestation til dine høreapparater, med UV lys. Fri og hurtig fragt

Phonak Charger BTE RIC – HEIMDALL’S

Kundeservice · Kontakt os · Handelsbetingelser · SPS – Specialpædagogisk Støtte · Guide til høreteknik i hverdagen · Guide til høreteknik i undervisning.

Få mere ud af dine høreapparater med Phonak Charger BTE RIC. En lille og smart ladestation til dine genopladelige høreapparater.

Phonak Roger ladestation til 4 enheder – Tonax

Roger 20 er en modtager, som er kompatibel med Cochlears Nucleus® 7 lydprocessor, og muliggør brug med forskelligere Phonak Roger-sendere.

Denne lille og lette opladestation giver dig mulighed for at oplade op til 4 Roger enheder på én gang. Se vores produkter i Roger serien!

Phonak Roger 20 – designintegreret modtager til Cochlears Nucleus® 7 – Tonax

Roger 20 er en modtager, som er kompatibel med Cochlears Nucleus® 7 lydprocessor, og muliggør brug med forskelligere Phonak Roger-sendere.

Keywords: phonak kundeservice

E-mail: mail@tobiasehlig.dk